Lista produselor dupa marca STEINBERG

Compania STEINBERG

Filozofia noastra este foarte simpla: Noi producem robineti si accesorii aferente care se potrivesc din punct de vedere functional si estetic cu cele mai inalte cerinte, cu pasiune pentru detalii si entuziasm pentru tehnologia moderna la preturi surprinzator de moderate. Stim: Calitatea nu trebuie sa fie scumpa! Cu noi calitatatea are un prêt excelent – uitati-va si fiti surprinsi!

Calitatea este opusul coincidentei. Fiecare baterie pe care o cream si o producem pentru tine a fost proiectata cu grija, detaliat testata si supusa unui control riguros. Acest rezultat in cea mai buna calitate reflecta farmecul fantastic. Aceasta inseamna Steinberg – noi nu lasam nimic la pura intamplare, pentru ca tu sa te bucuri de produsul tau Steinberg pentru o lunga perioada de timp.

DESIGNERI

Jochen Schmiddem, nascut 1961, traieste si lucreaza din 1997 in propriul sau studio de design de la Berlin. Un tamplar instruit, a studiat prima data sculptura si pictura inainte de a trece in design de produs si a castigat prima sa experienta in studiouri de design internationale. Din 2010 el lucreaza impreuna cu Steinberg si a creat seriile premiate 200 si 210. Toata lumea si mai ales un designer are nevoie de ceva care sa-l inspire si care il conduce in mod repetat: Jochen Schmidden este mereu in cautare pentru combinatia perfecta de functionalitate, afectivitate, si cea mai inalta calitate care poate fi perfecta pentru clientii Steinberg. Designer de produs premiat, are cerinte ridicate cu privire la design-ul inovator. Filozofia lui este unica iar ceea ce descrie munca sa de creatie este ca: Produsele noi vor fi intotdeauna mai utile decat predecesorii lor, si nu au nevoie de explicatii, dar in acelasi timp trebuie sa creeze o experienta emotionala. Aceasta este ideea centrala care a stat la baza crearii seriilor 200 si 210 exclusive pentru Steinberg.

Schneider design a fost fondata in Köln de Michael Schneider in 1993. Rezident din 1 mai 2009, in Berlin, s-a dedicat proiectarii si dezvoltarii de noi forme, in cercetarea tendintelor, dezvoltarea de culori si materiale, concepte si design, si de aparitii echitabile. Designer de succes, lucreaza pe plan international cu un accent pe design de produs in domeniul instalatiilor sanitare, vesela si mobilier.

Conector FixFit Steinberg Triple One Conector FixFit Steinberg Triple One
Favorite
Premium

(0)
Detalii
Favorite
Corp ingropat universal Steinberg Steinbox Corp ingropat universal Steinberg Steinbox
Favorite
Premium

(0)
Detalii
Favorite

Menu

Setari

Cod QR

Creaza un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Inregistreaza-te