Click pentru mai multe produse.
Niciun produs gasit.

Saltele

Filtrare dupa
Saltea Royal Dream Saltea Royal Dream
Favorite

2.644,00 LEI
(0)
Somnul pe salteaua Royal Dream devine unul extrem de relaxant prin valorile adaugate produsului, pornind de la sistemul unic TechnoFlex cu 5 zone diferentiate de confort ale arcului pentru un sprijin sporit zonei...
Favorite
Saltea True Harmony Saltea True Harmony
Favorite

2.683,00 LEI
(0)
O experienta  pe salteaua TrueHarmony ramane de neuitat  prin caldura si naturaletea cu care aceasta te inconjoara. Sistemul patentat TechnoFlex are aici un rol aparte prin tcele cinci zone diferentiate de preluare a...
Favorite
Saltea EverGreen Saltea EverGreen
Favorite

2.156,00 LEI
(0)
Cu un sistem unic de imbinare a tehnologiilor inovative cu materialele naturale, EVERGREEN devine o atingere naturala a luxului de fiecare data cand dormi pe ea.
Favorite
Saltea AloeDream Saltea AloeDream
Favorite

1.972,00 LEI
(0)
Un concept nou de odihna dedicat in totalitate visurilor frumoase din fiecare noapte, ALOE DREAM, a  rezultat in urma multiplelor cercetari a beneficiilor  aduse  de natura prin  minunata planta ALOE.
Favorite
Saltea King Posture Saltea King Posture
Favorite

2.150,00 LEI
(0)
Clipele de relaxare oferite de KingPosture au la baza sistemul TitaniumFlex a carui structura ofera in acelasi timp fermitate si elasticitate insa distribuite intocmai conform necesitatilor utilizatorului.
Favorite
Saltea AeriaBio Saltea AeriaBio
Favorite

2.309,00 LEI
(0)
In veriunea sa cea mai pura  latex-ul 100% natural de origine organica cunoaste tehnologii avangardiste care-l duc pe podiumul inovatiilor in  sistemele de sustinere. 
Favorite
Saltea Isis Catalin Botezatu Saltea Isis Catalin Botezatu
Favorite

3.753,00 LEI
(0)
Si pentru ca in orice poveste trebuie sa existe intrigi memorabile Isis este una din ele ..... devine o intriga a simplitatii aparente in contrast cu complexitatea luxului oferit in sistemul propriu de somn.
Favorite
Saltea HR TrueForm Saltea HR TrueForm
Favorite

998,00 LEI
(0)
Relaxarea si odihna intalnite pe salteaua  HR TRUEFORM  sunt potentate de asocierea  dintre cele doua pad-uri ale structurii de baza ambele din spume UHR  insa cu caracteristici diferite special alese pentru a oferi...
Favorite
Saltea ErgoForm Saltea ErgoForm
Favorite

781,00 LEI
(0)
Pentru ca tehnologia Massimo prin excelenta presupune inovatii de la cele mai simple produse pana la cele mai complexe , ERGOFORM are o structura aparent simpla insa cu totul si cu totul inovativa din Soleil Foam.
Favorite
Saltea MediCare Saltea MediCare
Favorite

765,00 LEI
(0)
O imbinare perfecta intre tehnologii de ultima ora si  materiale naturale caracterizata printr-o simplitate de invidiat  transforma salteaua MediCare intr-un univers  nou de odihna accesibil  in diferite medii...
Favorite

Menu

Setari

Cod QR

Creaza un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Inregistreaza-te