Gama BioSleep

Sistemul de odihna BioSleep are la baza o structura Bio prietenoasa cu natura care are in compozitie produse eclologice ca soia, apa,si cauciuc natural– Latex.
In tehnologia de fabricare a spumei din Latex obisnuite sunt folosite in mare parte materiale de provenienta petroliera ca izocianati si polimeri chimici intrucat expandarea cauciucului natural 100% este imposibila. Astfel compusii chimici sintetici prezenti in proportii de la 20% pana la 80% ajuta la expandarea cauciucului natural dar elimina  si particule toxice daunatoare organismului uman pe perioada somnului si a mediului inconjurator.
Sistemul BioH inlocuieste partea sintetica din spumele de latex cu un amestec de soia si H2O pentru a obtine un produs final de Latex—cat mai aproape de mediul inconjurator—naturala. Inlocuirea izocianatilor si a polimerilorpetrolieri cu soia si H2O este nu doar o alegere lresponsabila pentru protectia mediuljui dar si o tehnologie de imbunatatire a sistemului de sustinere si aerisire a pad-ului de Latex.
    Adoptand aceasta tehnologie saltelele din gama BioSleeep au  o portanta deosebita, o sustinere adaptata fiecarui corp prin cele 7 zone differentiate de preluare a greutatiii cu 7 densitati diferite ale pad-ului de Latex. Ca o valoare adaugata materialele natural folosite  dau o eficienta foarte mare  in eliminarea transpiratiei, cresterea gradului de aerisire, si elimminarea oricarei urme de bacterii si acarieni.Sistemul de turnare a pad-urilor de latex este unul special– patentat ccu multiple modalitati de aerisire si autocuratare dar mai ales modalitati innovative de sustinere a coloanei vertebrale foarte aproape de forma ei initiala in curbura “S”.
Astfel saltelele din gama BioSleep asigura un somn natural si sanatos, benefic oricarui organism, prin structura de baza folosita.Ca plus de valoare  toate straturile intermediare sunt la randul lor natural si bio ecologice. Bumbacul astfel folosit este unul organic, iar lana este extravirgina de provenienta neozeelandeza ambele provenind de la  producatori cu nume rezonante in acest domeniu .
Tesaturile folosite in acesta gama sunt in totalitate High-Tech cu un gramaj superior de peste 400g/mp si tratamente adaugate in functie de tipul saltelei– Bio ca Aloe Vera Therapy sau Tencel.

Filtreaza rezultate
Saltea Free Spirit Saltea Free Spirit
Favorite

(0)
Somnul cu adevarat natural incepe pe o saltea FREESPIRIT unde se intalnesc tehnologii de ultima ora cu materiale 100% naturale de origine certificata.
Detalii
Favorite
Saltea EverGreen Saltea EverGreen
Favorite

(0)
Cu un sistem unic de imbinare a tehnologiilor inovative cu materialele naturale, EVERGREEN devine o atingere naturala a luxului de fiecare data cand dormi pe ea.
Detalii
Favorite
Saltea AeriaBio Saltea AeriaBio
Favorite

(0)
In veriunea sa cea mai pura  latex-ul 100% natural de origine organica cunoaste tehnologii avangardiste care-l duc pe podiumul inovatiilor in  sistemele de sustinere. 
Detalii
Favorite

Menu

Setari

Cod QR

Creaza un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Inregistreaza-te