Gama SoftLine

Somnul pe una din saltelele SoftLine este asigurat de o structura de baza din spuma AquaCell din soia si apa pentru o viata mai sanatoasa si o sustinere optima a corpului pe perioada orelor de odihna. Spuma AquaCell certificata din Soia si apa are proprietati deosebite de protejare a sanatatii utilizatorului dar si a mediului inconjurator prin:
Emisii foarte scazute de COV (compusi organici volatili) pentru calitatea aerului ambiental din dormitor;
Lipsa transportarii in mediul inconjurator a metalelor grele, compusilor toxici, si a bacteriilor(atat de prezente la toate celelate spume poliuretanice folosite in productia de saltele), atat de daunatoare pentru plamani si intregul sistem respirator.
Fabricat fara degradatori de ozon
Fabricat fara agenti PBDE
Fabricat fara mercur si alte materii prime toxice.
Pad-urile din spuma poliuretanica de soia si H2O sunt turnate in sistem  UHR (Ultra High Reciliant Foam) de o foarte inalta densitate, cu proprietati de sustinere central sau diferentiata si reducere a presiunii de impact– prin spuma viscoelastica cunosctuta si ca MemoryFoam.
Asocierea de diferite tipuri de pad-uri (cu proprietati elastic diferite) din spuma AquaCell din soia si H2O duce la formarea unei baze multistrat optime  si diferentiata pe tipuri de somn si necesitati ale fiecarui client in parte.
Structura de baza este potentata de straturi intermediare de spume TrioCell cu diverse proprietati si caracteristici  de arbsobtie a transpiratiei dar si materiale termo regulatoare pentru inducerea unui somn de o inalta calitate si mentinerea unei pozitii optime a coloanei vertebrale.
    Nota de finete  o da tesatura folosita la fiecare din saltelele SoftLine care prin tratamentele adaugate fie regleaza termic organismul , inbunatateste circulatia periferica, descarca electrostatic sau imbunatateste starea generala a organismului prin interactiunea cu particulele de Aloe Vera, asigurand astfel un confort  unic si personalizat pe perioada somnului.
In plus sistemul No-Flip asigura o intretinere usoara si de lunga durata pastrand confortul initial al somnului cu o igiena deosebita.

Filtreaza rezultate
Saltea Fly Sensation Saltea Fly Sensation
Favorite

(0)
Ca  varf de gama a colectiei SoftLine, FLY SENSATION propune un somn cu totul deosebit caracterizat prin naturalete si absenta aproape totala a punctelor de presiune.
Detalii
Favorite
Saltea AloeDream Saltea AloeDream
Favorite

(0)
Un concept nou de odihna dedicat in totalitate visurilor frumoase din fiecare noapte, ALOE DREAM, a  rezultat in urma multiplelor cercetari a beneficiilor  aduse  de natura prin  minunata planta ALOE.
Detalii
Favorite
Saltea WildMemory Saltea WildMemory
Favorite

(0)
Cele mai salbatice si ascunse  vise devin realitate in somnul pe salteaua WILD MEMORY.
Detalii
Favorite
Saltea HR TrueForm Saltea HR TrueForm
Favorite

(0)
Relaxarea si odihna intalnite pe salteaua  HR TRUEFORM  sunt potentate de asocierea  dintre cele doua pad-uri ale structurii de baza ambele din spume UHR  insa cu caracteristici diferite special alese pentru a oferi...
Detalii
Favorite
Saltea ErgoForm Saltea ErgoForm
Favorite

(0)
Pentru ca tehnologia Massimo prin excelenta presupune inovatii de la cele mai simple produse pana la cele mai complexe , ERGOFORM are o structura aparent simpla insa cu totul si cu totul inovativa din Soleil Foam.
Detalii
Favorite
Saltea MediCare Saltea MediCare
Favorite

(0)
O imbinare perfecta intre tehnologii de ultima ora si  materiale naturale caracterizata printr-o simplitate de invidiat  transforma salteaua MediCare intr-un univers  nou de odihna accesibil  in diferite medii...
Detalii
Favorite

Menu

Setari

Cod QR

Creaza un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Inregistreaza-te