Lenjerii CottonSilk

Lenjeriile de pat din gama CottonSilk fac parte din gama de lux  si ca atare dimensiunile  cearsafurilor sunt pentru dimensiuni King de pat intrucat sunt produse in totalitate pentru piata SUA respectiv cersaf baza: 245x270cm, cearsaf plic 200x230cm iar cele doua perne 50x70cm+2cm bordura.

 


Avand la baza o tesatura 100% naturala din Bumbac organic lenjeriile din gama Cottonsilk sunt foarte comode si racoroase.

 

Tesatura este tratata pentru a deveni un bumbac satinat de o foarte buna calitate fara adaos toxic de culoare asigura organismului nu doar un confort sporit dat de suprafata dar si o senzatie de racoare data de naturaletea bumbacului organic.

 

 

Avand in vedere tesatura folosita acestea sunt in totalitate antialergice, finetea lasata de tratamentul de finisare la satinare eliminand orice urma de puf de BBc pe care aceasta ar putea sa-l elimine la uzura.

 

 

Toate modelele sunt prevazute cu un design aparte floral care este transpus pe suprafata de baza- tesatura prin broderie. Firul care intregeste modelul de broderie este din matase 100% naturala venind astfel sa inobileze fiecare model de lenjerie in parte.

 

 

Designul abordat pe fiecare din lenjeriile din gama este unul clasic spre avangardist generand un plus de clasa fiecarei incaperi de dormitor prin focalizarea patului ca element central al acestui ambient.

 

 

Dimensiunile designului aplicat pe fiecare cearsaf in parte  sunt impresionante  tocmai pentru a face din acest obiect  un must-see impozant  in camera de dormitor.

Filtreaza rezultate
Lenjerie de pat MoushMoush Lenjerie de pat MoushMoush
Favorite

(0)
Detalii
Favorite
Lenjerie de pat Dreamers Lenjerie de pat Dreamers
Favorite

(0)
Detalii
Favorite
Lenjerie de pat Ethernity Lenjerie de pat Ethernity
Favorite

(0)
Detalii
Favorite
Lenjerie de pat Delicate Lenjerie de pat Delicate
Favorite

(0)
Detalii
Favorite
Lenjerie de pat LightPetals Lenjerie de pat LightPetals
Favorite

(0)
Detalii
Favorite
Lenjerie de pat Silence Lenjerie de pat Silence
Favorite

(0)
Detalii
Favorite
Lenjerie de pat Strong Feelings Lenjerie de pat Strong Feelings
Favorite

(0)
Detalii
Favorite
Lenjerie de pat SwingLight Lenjerie de pat SwingLight
Favorite

(0)
Detalii
Favorite

Menu

Setari

Cod QR

Creaza un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Inregistreaza-te