Accesorii LuxuryNaturelle

O atingere foarte fina  a pufului de pinguin, ori a latexului natural  imbinata cu naturaletea si confortul termic asigurate de acesta fac din Luxury Naturelle un produs   de odihna de un lux extrem  si o delicatete suprema. De la perne la pilote si accesorii pentru pat diverse gama Luxury Naturelle invaluie in prospetime si mister.

Filtreaza rezultate
Perna Lily Latex Perna Lily Latex Perna Lily Latex
Favorite

(0)
Ofera un somn sanatos si odihnitor datorita formei anatomice, ce permite alegerea nivelului de inaltime optim pentru confort.
Detalii
Favorite
Perna Latex Pure Light Perna Latex Pure Light Perna Latex Pure Light
Favorite

(0)
Este recomandata persoanelor ce obisnuiesc sa doarma fie pe spate fie pe burta ori pe laterale oferind un grad ridicat de confort oricarui tip de utilizator.
Detalii
Favorite
Pilota Naturelle Pilota Naturelle
Favorite

(0)
Folosind la fabriacarea pilotei doar puf de gasca si nu pana, Naturelle este un produs de high-end ce asigura o odihna de 5 stele  familiei Dumneavoastra, usoara si fina asigura o bariera termica deosebita.
Detalii
Favorite
Pilota Luxury Naturelle Pilota Luxury Naturelle Pilota Luxury Naturelle
Favorite

(0)
O atingere foarte fina  a pufului de pinguin  imbinata cu naturaletea si confortul termic asigurate de acesta fac din Luxury Naturelle un produs de odihna de un lux extrem  si o delicatete suprema.
Detalii
Favorite
Salteluta Protectoare Piumini Salteluta Protectoare Piumini
Favorite

(0)
Salteluta protectoare Piumini este fabricata in totalitate din puf de gasca si doar puf de gasca atent selectionat pentru a oferi randament termic ridicat la o greutate foarte mica si o odihna placuta pentru noptile...
Detalii
Favorite

Menu

Setari

Cod QR

Creaza un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Inregistreaza-te