Click pentru mai multe produse.
Niciun produs gasit.

Gama Contract

Massimo lanseaza noi oportunitati de colaborare transpunand calitatea deosebita, experienta de peste 18 ani in produse dedicate industriei hoteliere si materialele deosebite intr-o linie de produse  affordable creata exclusiv pentru a intampina necesitatile pensiunilor, hostelurilor si a altor unitati de cazare ,recuperare ori in sistem internat.

In aceasta gama produsele Massimo isi pastreaza calitatea in productie si a materiei prime venind in intampinarea unitatilor de cazare cu flux ridicat, unde rezistenta, fiabilitatea si confortul produsului sunt calitati obligatorii.

Cu o garantiei impresionanta linia Contract se distinge atat prin confort cat si prin durabilitate de orice produs concurent de pe piata interna si internationala.

Filtrare dupa
Saltea Roma Saltea Roma
Favorite

(0)
Acolo unde o calatorie este mai mult decat o deplasarea departe de casa, acolo unde confortul de acasa trebuie respectat si de multe ori imbunatatit, acolo unde somnul intr-un hotel ori pensiune este important pentru...
Favorite
Saltea Tahiti Saltea Tahiti
Favorite

(0)
Somul confortabil si rezistenta in timp fac din salteaua Tahiti un produs extrem de fiabil si  un produs extrem de solicitat  pentru toate unitatile de cazare. 
Favorite

Menu

Setari

Cod QR

Creaza un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Inregistreaza-te