Gama Contract

Massimo lanseaza noi oportunitati de colaborare transpunand calitatea deosebita, experienta de peste 18 ani in produse dedicate industriei hoteliere si materialele deosebite intr-o linie de produse  affordable creata exclusiv pentru a intampina necesitatile pensiunilor, hostelurilor si a altor unitati de cazare ,recuperare ori in sistem internat.

In aceasta gama produsele Massimo isi pastreaza calitatea in productie si a materiei prime venind in intampinarea unitatilor de cazare cu flux ridicat, unde rezistenta, fiabilitatea si confortul produsului sunt calitati obligatorii.

Cu o garantiei impresionanta linia Contract se distinge atat prin confort cat si prin durabilitate de orice produs concurent de pe piata interna si internationala.

Filtreaza rezultate
Saltea Bali Saltea Bali
Favorite

(0)
O deosebita intruchipare a viselor calde de acasa transpuse in relaxarea suprema de ocazie.
Detalii
Favorite
Saltea Fiji Saltea Fiji
Favorite

(0)
De ce oare in anumite hoteluri sau pensiuni ne simtim  ca acasa?!.
Detalii
Favorite
Saltea Roma Saltea Roma
Favorite

(0)
Acolo unde o calatorie este mai mult decat o deplasarea departe de casa, acolo unde confortul de acasa trebuie respectat si de multe ori imbunatatit, acolo unde somnul intr-un hotel ori pensiune este important pentru...
Detalii
Favorite
Saltea Tahiti Saltea Tahiti
Favorite

(0)
Somul confortabil si rezistenta in timp fac din salteaua Tahiti un produs extrem de fiabil si  un produs extrem de solicitat  pentru toate unitatile de cazare. 
Detalii
Favorite

Menu

Setari

Cod QR

Creaza un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Inregistreaza-te