Gama 7Stars

Dedicate  prin constructie hotelurilor cu un anumit  nivel de exigente saltelele din gama Massimo 7 Stars sunt  create pe concepte noi si avangardiste. Nivelul exigentelor pe care ni le-am propus in aceste saltele este in realitate unul infinit pentru ca in afara modelelor standard create si prezentate in cadrul colectiei aceasta beneficiaza de oportunitatea crearii de modele unice dedicate fiecarui client in parte ce sa se muleze perfect pe necesitatile si  modul de abordare specific acestuia.

 

Folosind doar materiale semnate de o calitate demonstrata de-a lungul rimpului de la cei mai recunoscuti productori mondiali Colectia noua de saltele  7Stars  ofera modalitati multiple pentru dotari exclusiviste ale unui hotel dedicat clientului final.

Filtreaza rezultate
Saltea Plaza Room Saltea Plaza Room
Favorite

(0)
Somul confortabil si rezistenta in timp fac din salteaua Tahiti un produs extrem de fiabil si  un produs extrem de solicitat  pentru toate unitatile de cazare. 
Detalii
Favorite
Saltea Junior Suite Saltea Junior Suite
Favorite

(0)
Home sweet Home! Sau casa din delegatie?
Detalii
Favorite
Saltea Presidential Room Saltea Presidential Room
Favorite

(0)
O fina atingere nu este intotdeauna de ajuns pentru a satisface toate cerintele exclusiviste  ale oaspetilor business.
Detalii
Favorite
Saltea Royal Suite Saltea Royal Suite
Favorite

(0)
Tehnologiile avangardiste devin acum un atuu si o stea in plus pentru hotelul business, pentru ca somnul aici devine templu al relaxarii iar oaspetele un Zeu pentru care gazdele sacrifica cele mai importante parghii...
Detalii
Favorite
Saltea Imperial Suite Saltea Imperial Suite
Favorite

(0)
Relaxare de cinci stele pentru afaceri a caror scop este dezvoltarea si progresul bazat pe servicii fabuloase menite sa satisfaca orice exigenta a oaspetilor sai.
Detalii
Favorite

Menu

Setari

Cod QR

Creaza un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Inregistreaza-te