Saltele MassiMini

Din grija pentru cele mai delicate fiinte,  Massimo  a dezvoltat o noua colectie dedicata special pentru copiii nostri a caror nevoi sunt total diferite de cele ale adultilor atat in orele de odihna temporara  de la gradinite, scoli ori alte institutii de educare si cazare cat si pentru odihna obisnuita din fiecare seara. La conceperea noii colectii am luat in considerarea nu doar parerea a peste 500 de tinere mamici dar si a unor medici pediatri, ortopezi si neurochirurgi specializati in pediatrie pentru ca produsele finite sa constituie cu adevarat un ajutor si un bebeficiu real in cresterea celor mici.
 

Colectia Massimo pentru copii  MassiMini  alcatuita dintr-o linie de saltele speciale in totalitate Sanitizate, perne  antisufocare si din puf tratate antialergic, lenjerii si seturi complete pentru patuturi, saltelute protectoare impermeabile si antialergice, perne pentru gravidute- alaptat– bebelusi si o serie  de alte  produse destinate special celor mici.
Intreaga colectie este dedicata copiilor intre 0 si 14 ani. Tot in cadrul aceleiasi colectii oferim si dotari standard pentru gradinite, scoli, spitale sau altor institutii dedicate celor mici in conformitate cu reglementarile legislative in viguare.   

Filtreaza rezultate
Saltea Lovely Flower Saltea Lovely Flower
Favorite

(0)
Relaxarea suprema este atinsa cu salteaua Lovely Flower.
Detalii
Favorite
Saltea Angel Wings Saltea Angel Wings
Favorite

(0)
Folosind doar materiale de blazon Angel Wings devine un lux necesar pentru cei mici prin caracteristicile tehnice de inalta calitate.
Detalii
Favorite
Saltea Tween's Fly Saltea Tween's Fly
Favorite

(0)
Ca un nou concept de odihna Tween's Fly este dotat cu o structura speciala de microarcuri independente iFlex-7 zone, o structura de baza doar din materiale naturale si sanitizate iar pentru ca elementul supriza sa fie...
Detalii
Favorite
Saltea Little Cloud Saltea Little Cloud
Favorite

(0)
In crearea norisorului de puf, Little Cloud am luat in considerare marea necesitate a celor mici de o suprafata de somn cat mai aproape de o imbratisare dandu-le astfel senzatia de siguranta si protectie.
Detalii
Favorite
Saltea Soft Cocoon Saltea Soft Cocoon
Favorite

(0)
Unde tehnologia intalneste confortul rezulta relaxarea SoftCocoon.
Detalii
Favorite
Saltea Kiddy Love Saltea Kiddy Love
Favorite

(0)
Din dragoste pentru cei mici am adaptat prima saltea ortopedica din Romania la necesitatile acestora imbunatatind mereu nivelul de calitate al materiei prime.
Detalii
Favorite
Saltea Cute Baby Saltea Cute Baby
Favorite

(0)
Cladita pe o structura dezvoltata chiar de la inceputurile brand-ului Cute Baby este o saltea ce a suferit imbunatatiri multiple ajungand sa genereze o suprafata optima de sustinere a corpului celor mici asigurand in...
Detalii
Favorite
Saltea Sweet Candy Saltea Sweet Candy
Favorite

(0)
Un somn dulce poate fi implinit doar cu o saltea pe masura. 
Detalii
Favorite
Saltea Your's Tiny Saltea Your's Tiny
Favorite

(0)
Un prim pas catre o noua lume - salteaua Your's Tiny imbina spumele de inalta performanta din apa cu materialele sanitizate 100% pentru a oferi un somn sanatos inca din prima clipa bebelusului tau.
Detalii
Favorite

Menu

Setari

Cod QR

Creaza un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Inregistreaza-te