Click pentru mai multe produse.
Niciun produs gasit.

Saltele MassiMini

Din grija pentru cele mai delicate fiinte,  Massimo  a dezvoltat o noua colectie dedicata special pentru copiii nostri a caror nevoi sunt total diferite de cele ale adultilor atat in orele de odihna temporara  de la gradinite, scoli ori alte institutii de educare si cazare cat si pentru odihna obisnuita din fiecare seara. La conceperea noii colectii am luat in considerarea nu doar parerea a peste 500 de tinere mamici dar si a unor medici pediatri, ortopezi si neurochirurgi specializati in pediatrie pentru ca produsele finite sa constituie cu adevarat un ajutor si un bebeficiu real in cresterea celor mici.
 

Colectia Massimo pentru copii  MassiMini  alcatuita dintr-o linie de saltele speciale in totalitate Sanitizate, perne  antisufocare si din puf tratate antialergic, lenjerii si seturi complete pentru patuturi, saltelute protectoare impermeabile si antialergice, perne pentru gravidute- alaptat– bebelusi si o serie  de alte  produse destinate special celor mici.
Intreaga colectie este dedicata copiilor intre 0 si 14 ani. Tot in cadrul aceleiasi colectii oferim si dotari standard pentru gradinite, scoli, spitale sau altor institutii dedicate celor mici in conformitate cu reglementarile legislative in viguare.   

Filtrare dupa
Saltea Tween's Fly Saltea Tween's Fly
Favorite

1.541,00 LEI
(0)
Ca un nou concept de odihna Tween's Fly este dotat cu o structura speciala de microarcuri independente iFlex-7 zone, o structura de baza doar din materiale naturale si sanitizate iar pentru ca elementul supriza sa fie...
Favorite
Saltea Little Cloud Saltea Little Cloud
Favorite

1.334,00 LEI
(0)
In crearea norisorului de puf, Little Cloud am luat in considerare marea necesitate a celor mici de o suprafata de somn cat mai aproape de o imbratisare dandu-le astfel senzatia de siguranta si protectie.
Favorite
Saltea Cute Baby Saltea Cute Baby
Favorite

723,00 LEI
(0)
Cladita pe o structura dezvoltata chiar de la inceputurile brand-ului Cute Baby este o saltea ce a suferit imbunatatiri multiple ajungand sa genereze o suprafata optima de sustinere a corpului celor mici asigurand in...
Favorite
Saltea Your's Tiny Saltea Your's Tiny
Favorite

428,00 LEI
(0)
Un prim pas catre o noua lume - salteaua Your's Tiny imbina spumele de inalta performanta din apa cu materialele sanitizate 100% pentru a oferi un somn sanatos inca din prima clipa bebelusului tau.
Favorite

Menu

Setari

Cod QR

Creaza un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Inregistreaza-te