Click pentru mai multe produse.
Niciun produs gasit.

Lenjerie copii

Colectia 2012 NewBorn  are la baza seturi pentru patutul  de copil a caror tesaturi sunt certificate  cu 100% bumbac organic pentru a-i proteja chiar si pe cei mai alergici  juniori. Combinatiile de tesatura utilizate sunt atent selectionate  si prelucrate pentru a imbina tehnologia cu tratamentele de protectie si un design deosebit. Cele zece modele de baza pot fi adaptate atat la dimensiuni atipice cat si la structuri diferite ale patuturilor ori accesoriilor din camera tocmai pentru a crea un tot unitar deosebit  incaperii destinate  noului membru  al familiei. Accesoriile  sunt optionale  fiecarui set in parte  si se seleceaza aparte.

Filtrare dupa
Lenjerie copii Anthurium Lenjerie copii Anthurium
Favorite

480,00 LEI
(0)
Acolo unde finetea se intalneste cu eleganta si isi exprima candoarea intr-un ambient cald si generos pentru cei mici, acolo intalnesti si amprenta lasata de lenjeria Anthurium intr-o camera de bebelus.
Favorite
Lenjerie copii MayFlower Lenjerie copii MayFlower
Favorite

493,00 LEI
(0)
Imbinarea de doua tesaturi foarte fine respectiv a bumbacului satinat cu atingerea fina a organza intr-o culoare atat de eleganta ca ecru-ul lenjeriei MayFlower genereaza o ambianta deosebita cu iz imparatesc in...
Favorite
Lenjerie copii LightRose Lenjerie copii LightRose
Favorite

541,00 LEI
(0)
Finetea deosebita data de lenjeria LightRose prin imbinarea sublima de texturi si culoare vor transforma camera micutei dumneavoastra intr-un iatac al unei printese plin de imaginatie si candoare.
Favorite

Menu

Setari

Cod QR

Creaza un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Inregistreaza-te