Accesorii gravide

Dezvoltata din dorinta de a crea produse multifunctionale Coccole a devenit o colectie de produse de un real ajutor proaspetelor mamici si  bebelusilor acestora. Desi poate par produse cu uz redus in realitate toate accesoriile Coccole sunt folosite de la nastere , chiar si din perioada sarcinii si pana la 2-3 ani cand atat pernele cat si pad-urile sunt folosite ca obiecte de joaca si alint pentru cei mici. Avand in compozitie doar materiale sanitizate si care pot fi usor intretinute prin spalare accesoriile  Coccole devin  ajutoare fiabile in descoperirea primelor impresii din  lumea cea noua.

Filtreaza rezultate
Perna CoccoleFeel Perna CoccoleFeel
Favorite

(0)
Pastrand capacitatile de utilizare de la perna Coccole Touch aceasta din urma aduce un plus de confort prin imbinarea nanofibrei cu spuma din soia si apa. 
Detalii
Favorite
Pernuta CoccoleGel Pernuta CoccoleGel
Favorite

(0)
Un produs de ultima generatie menit sa relaxeze muschii celor mici eliminand posibilitatile de transpiratie si imbunatatind calitatea somnului.
Detalii
Favorite
Perna CoccoleTouch Perna CoccoleTouch
Favorite

(0)
Mult mai mult decat o perna multi-use este costruita pentru a veni in intampinarea a trei situatii de sustinere extrema;
Detalii
Favorite
Salteluta CoccolePad Salteluta CoccolePad
Favorite

(0)
Pentru ca micutii sa fie protejati inca din primele momente de descoperire a mediului inconjurator Coccole Pad asigura o suprafata optima pentru bebelusul de pana la 6 luni.
Detalii
Favorite

Menu

Setari

Cod QR

Creaza un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Inregistreaza-te