Click pentru mai multe produse.
Niciun produs gasit.

Accesorii gravide

Dezvoltata din dorinta de a crea produse multifunctionale Coccole a devenit o colectie de produse de un real ajutor proaspetelor mamici si  bebelusilor acestora. Desi poate par produse cu uz redus in realitate toate accesoriile Coccole sunt folosite de la nastere , chiar si din perioada sarcinii si pana la 2-3 ani cand atat pernele cat si pad-urile sunt folosite ca obiecte de joaca si alint pentru cei mici. Avand in compozitie doar materiale sanitizate si care pot fi usor intretinute prin spalare accesoriile  Coccole devin  ajutoare fiabile in descoperirea primelor impresii din  lumea cea noua.

Filtreaza rezultate
Perna CoccoleFeel Perna CoccoleFeel
Favorite

507,00 LEI
(0)
Pastrand capacitatile de utilizare de la perna Coccole Touch aceasta din urma aduce un plus de confort prin imbinarea nanofibrei cu spuma din soia si apa. 
Adauga in cos
Favorite
Pernuta CoccoleGel Pernuta CoccoleGel
Favorite

892,00 LEI
(0)
Un produs de ultima generatie menit sa relaxeze muschii celor mici eliminand posibilitatile de transpiratie si imbunatatind calitatea somnului.
Adauga in cos
Favorite
Perna CoccoleTouch Perna CoccoleTouch
Favorite

445,00 LEI
(0)
Mult mai mult decat o perna multi-use este costruita pentru a veni in intampinarea a trei situatii de sustinere extrema;
Adauga in cos
Favorite
Salteluta CoccolePad Salteluta CoccolePad
Favorite

528,00 LEI
(0)
Pentru ca micutii sa fie protejati inca din primele momente de descoperire a mediului inconjurator Coccole Pad asigura o suprafata optima pentru bebelusul de pana la 6 luni.
Adauga in cos
Favorite

Menu

Setari

Cod QR

Creaza un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Inregistreaza-te