Lista produselor dupa marca BEMETA

BEMETA DESIGN este o companie din Cehia ce ofera o paleta larga de accesorii de baie de calitate, pentru clientii exigenti.

In proiectarea acestor produse accentul principal este pus pe tehnologii progresive si un design modern. Armonia intre calitate, functionalitate si estetica este un punct forte al acestui brand, iar nominalizarea seriei de produse Bemeta Omega la “Medalia de Aur SHK” de la Targul de Constructii Brno in 2007 confirma acest lucru.

Diversificarea sortimentelor de produse si orientarea catre client fac parte din obiectivele de baza ale acestui brand, rezultand produse cu forme clare, design deosebit si usurinta in utilizare, fabricate din materiale metalice de calitate: otel si alama. Produsele beneficiaza de garantie pe termen lung, fiind proiectate intr-un design simplu si atractiv in conformitate cu cerintele pietei.

Pe langa produsele uzuale, in portofoliu mai gasim si produse destinate hotelurilor si bailor pentru persoane cu dizabilitati, accentul fiind pus pe functionalitate, varietate de forme si dimensiuni, iar produsele sunt certificate de institutul de stat pentru incercari si corespund legislatiei cu privire la instalarea produselor in spatii pentru persoane cu dizabilitati.

Savoniera gratar Bemeta Omega Savoniera gratar Bemeta Omega
Favorite
Luxury

(0)
Savoniera gratar Bemeta Omega
Detalii
Favorite

Menu

Setari

Cod QR

Creaza un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Inregistreaza-te