Lista produselor dupa marca DURAVIT

Compania DURAVIT

Totul a inceput in Hornberg, Germania, in 1817, cand Georg Friedrich Horn a construit o fabrica de ceramica axata initial exclusiv pe fabricarea de vase. In 1956, productia a evoluat de la ceramica la portelan, extinzand liniile de productie pentru fabricarea de ceramica sanitara. Acest lucru a oferit o baza pentru succesul viitor si a introdus in piata obiectelor sanitare un nume nou: DURAVIT.

Astazi, Duravit opereaza la nivel international si se mandreste cu zeci de unitati de productie cu o forta de munca de mai mult de 5.000 de angajati in intreaga lume - "Traditia in inovatie", este sloganul prin care Duravit continua sa arate dorinta pentru dezvoltarea unor segmente de produse noi bazate pe noi tehnologii inovatoare si un design extraordinar.

Noile produse lansate in 2013 au fost extrem de bine primite de clientii si partenerii de vanzari. Seria DuraStyle a devenit un bestseller international. Seria D.2 a depasit cu mult asteptarile in ceea ce priveste calitatea si design-ul. Gama de produse a fost completat de relansarea seriei universale de mobilier de baie X-Large, precum si de tehnologia vaselor de wc fara rama de spalare.

Capac WC Duravit D-Code cu inchidere lenta Capac WC Duravit D-Code cu inchidere lenta
Favorite
Premium

(0)
Detalii
Favorite
Rezervor vas wc Duravit D-Code, alb Rezervor vas wc Duravit D-Code, alb
Favorite
Premium

(0)
Detalii
Favorite

Menu

Setari

Cod QR

Creaza un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Inregistreaza-te