Saltea Royal Dream

Cod produs:
FLG-1893

Somnul pe salteaua Royal Dream devine unul extrem de relaxant prin valorile adaugate produsului, pornind de la sistemul unic TechnoFlex cu 5 zone diferentiate de confort ale arcului pentru un sprijin sporit zonei bazinului reducand presiunea de tangenta cu partile corpului.

Dimensiune
Descriere

Somnul pe salteaua Royal Dream devine unul extrem de relaxant prin valorile adaugate produsului, pornind de la sistemul unic TechnoFlex cu 5 zone diferentiate de confort ale arcului pentru un sprijin sporit zonei bazinului reducand presiunea de tangenta cu partile corpului. Imbinarea spumelor UHR cu tehnologie WaterFoam Elite cu bumbacul certificat 100% natural de la Cottanic si lana extravirgina de la BritishWool, vin sa transforme salteaua Royal Dream intr-un sistem de odihna nu doar extrem de prietenos cu mediul inconjurator ci unul extrem de sanatos eliminand posibilul contact al corpului cu particule toxice.

Folosirea sistemelor Nanotechnology intermediare aduce valori suplimentare saltelei si implicit somnului oferit de aceasta prin prezenta nanotuburilor din Carbon pentru un plus de flexibilitate si o reducere masiva de presiune. Proprietatea esentiala este aceea ca aceasta structura spre deosebire de cea obisnuita de memory foam este mult mai fina si mult mai fiabila in timp eliminand deteriorarile. Banda Bre Aire permite o aerisire constanta si de inalta performanta sistemului Royal Dream. Ca o atingere finala tesatura High-Tech folosita are 3 tratamente diferite pentru asigurarea unui somn relaxant realimentand corpul cu energie pentru o noua aventura - ziua de maine.

Detalii ale produsului
FLG-1893
Recenzii

Menu

Setari

Cod QR

Creaza un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Inregistreaza-te