Saltea King Posture

Cod produs:
FLG-1895

Clipele de relaxare oferite de KingPosture au la baza sistemul TitaniumFlex a carui structura ofera in acelasi timp fermitate si elasticitate insa distribuite intocmai conform necesitatilor utilizatorului.

Dimensiune
Descriere

Clipele de relaxare oferite de KingPosture au la baza sistemul TitaniumFlex a carui structura ofera in acelasi timp fermitate si elasticitate insa distribuite intocmai conform necesitatilor utilizatorului.Proprietatile speciale ale sistemului TitaniumFlex de dubla sustinere in zona bazinului sunt  asociate cu un material total nou cu elasticitati diferite si o rezistenta extraordinara in timp.
Efectul elasticitatii diferentiate a sistemului TitaniumFlex este transmis prin stratul intermediar de spuma din soia (SoybeanFoam) si H2O aplicata in sistem BOX-IN pentru  potentarea proprietatilor saltelei. SoybeanFoam™ are la baza inlocuirea compusilor chimici toxici cu particule naturale de soia si H2O oferind pe langa un ambient sanatos, o elasticitate deosebita si o durabilitate mult ridicata, eliminand astfel posibilele “gropi” in saltea.Combinatia cu LatexGreen aduce un plus de naturalete si confort sporit somnului KingPosture. Densitatile diferite ale lastrelor de spuma naturala SoyBean Foam si Latex alternate in functie si de zonele specifice ale saltelei asigura si un plus de relaxare prin reducerea presiunii corpului  pe durata somnului.
Pentru o reglare termica deosbita si un confort deosebit in fiecare anotimp, KingPosture beneficiaza de bumbac 100% natural organic certificat Cottanic reducand astfel efectul de perspirare in noptile toride de vara. Lana BritishWool este ideala pentru asigurarea unui plus de caldura si  reglare termica pozitiva pe parcursul noptilor reci de iarna.
Dedicarea saltelei KingPosture pentru obtinerea relaxarii supreme este evidentiata in tesatura High-Tech– CoolMax. Aceasta regleaza organismul cu secretia sa perspiranta pe tot parcursul noptii.In esenta reduce temperatura de contact intre corp si suprafata saltelei si stopeaza perspiratia pe parcursul somnului.Testele antiperspiratie efectuate au aratat ca tratamentul CoolMax elimina perspiratia corpului si asigura un mediu cu peste 40% mai uscat si sanatos decat alte tesaturi pentru saltele.
 

Detalii ale produsului
FLG-1895
Recenzii

Menu

Setari

Cod QR

Creaza un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Inregistreaza-te