Saltea OrthoForm

Cod produs:
FLG-1896

Cu o tehnologie patentata inca din 1994– OrthoForm este prima saltea ortopedica din Romania

Dimensiune
Descriere

Cu o tehnologie patentata inca din 1994– OrthoForm este prima saltea ortopedica din Romania.Imbunatatind mereu tehnologiile, produsele si serviciile oferite, Massimo iti aduce azi un somn cu adevarat ortopedic, natural si fiabil.
Sistemul de sustinere TechnoFlex confera nu doar un suport ortopedic special pentru coloana vertebrala ci creste si nivelul de confort prin sistemul patentat  de elasticitati diferite, optime pentru cupluri  cu greutati diferite , iar prin intermediul unei tehnici speciale  sustine suplimentar zona  bazinului. Astfel  fiecare arc din sistemul TechnoFlex are doua puncte de sustinere diferentiate.
Tehnologia TopEdge aduce stabilitate suplimentara sistemului de sustinere TechnoFlex si permite o utilizare intensa a saltelei indeosebi pe marginile acesteia asa incat testul cu “legarea unui siret la pantof pe marginea patului” devine concludent pentru gradul de deformare garantat inferior a doua procente; in plus structura atfel obtinuta cu ajutorul AireFelt™ ridica nivelul de sustinere al coloanei vertebrale si o tranforma intr-o suprafata indeformabila in timp.
Valorificand proprietatile exceptionale de sustinere a coloanei vertebrale  TechnoFlex, OrthoForm, beneficiaza de un plus de confort  asigurat de spuma speciala SoybeanFoam alaturi de conceptul Nanotechnology. Doua pad-uri de grosimi considerabile  asigura un flux natural de temperatura—respectiv Lana extravirgina certificata BritishWool pentru noptile reci si foarte reci de iarna si bumbacul 100% organic certificat Cottanic pentru notile toride de vara, asigurand un circuit inchis de termoreglare pe parcursul intregii nopti.
Si pentru ca somnul ortopedic sa fie intregit partea de finisare cu tesatura High-Tech si tratamentul Intense ajuta la obtierea relaxarii supreme  descarcand electrostatic organismul. Acest tratament asigura prin intermediul firelor de Carbon intretesute o descarcare electrostatica a corpului uman de pana la 40.000 deVolti pe noapte

Detalii ale produsului
FLG-1896
Recenzii

Menu

Setari

Cod QR

Creaza un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Inregistreaza-te