Saltea GoldForm

Cod produs:
FLG-1897

Tehnologia TechnoFlex face din somnul pe GoldForm unul deosebit cu o suprafata de sustinere ferma pentru cei ce prefera somnul in pozitia ‘pe spate’.

Dimensiune
Descriere

Tehnologia TechnoFlex face din somnul pe GoldForm unul deosebit cu o suprafata de sustinere ferma pentru cei ce prefera somnul in pozitia ‘pe spate’. Sistemul de sustinere TechnoFlex asigura o robustete specifica dar si un confort sporit garantand o pozitie corecta si o comoditate  ridicata si durabila in timp.  Aliajul specific din otel dublu temperat al sistemului de sustinere TechnoFlex  asigura un confort capabil sa satisfaca exigentele tuturor celor care cauta o saltea cu o sustinere  ferma de inalta calitate.
Confortul si flexibilitate sunt asigurate de prezenta spumelor Waterlily pe baza de apa in format UHR(Ultra High Resilient). Compozitia sa exclusivista moleculara a fost dezvoltata din imbinarea celor mai noi produse spuma pe baza de apa cu elasticitatea si permeabilitatea  folosirii aerului in produse de ultima generatie. Astfel capacitatea de circulare  a aerului in saltea este foarte mare si se face exclusiv din sus in jos pentru a conduce si vaporii de transpiratie, iar confortul oferit ajuta la o mai buna circulatie sangvina periferica.
Bumbacul folosit ,certificat Cottanic, invaluie ca un pad de confort-moale in interiorul saltelei iar impreuna cu tehnologiile folosite in procesul de fabricatie GoldForm precum Waterlily  si Nanotechnology fiind un optim conductor de caldura  asigura preluarea acesteia de la suprafata saltelei   si o disperseaza rapid prin materilalele suplimentare spre partea inferioara, mentinand astfel o suprafata racoroasa si sanitizata pentru corpul aflat in repaus.
Si pentru ca somnul pe salteaua ColdForm trebuie sa fie  unul sanatos si pe deplin racoros, tesatura  de acoperire  tridimensionala MAGRITTE-C  beneficiaza de un tratament Triple Fresh cu o tripla actiune  asupra corpului, ce elimina  mirosurile neplacute  si daunatoare descompunand substantele  care le produc  pe acestea si implicit bacteriile si acarienii, asigurant un mediu de odihna sanatos si de o calitate ridicata.

Detalii ale produsului
FLG-1897
Recenzii

Menu

Setari

Cod QR

Creaza un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Inregistreaza-te