Saltea SilverTech

Cod produs:
FLG-1898

Ca emblema  a suportului  ferm de durata  SILVERTECH vine sa asigure un somn relaxant dar in acelasi timp confortabil.

Dimensiune
Descriere

Ca emblema  a suportului  ferm de durata  SILVERTECH vine sa asigure un somn relaxant dar in acelasi timp confortabil. Sistemul TechnoFlex ofera prin componenta sa o suprafata de sustinere compacta si omogena. Acest sistem  este in acelasi timp  ferm elastic dar mai ales silentios asigurand o rata foarte mare de preluare  a trepidatiilor de suprafata si o fermitate mult ridicata fata de arcurile obisnuite(bonnel) sau alte sisteme de sustinere din spume poliuretanice traditionale.
Procedeul de dublu-temperare are proprietati deosebite de asigurare a unui suport ferm pentru coloana vertebrala iar cele  doua zone diferentiate de preluare a greutatii corpului vin sa asigure o sustinere confortabila  cu presiune scazuta de contact. Tot sistemul in cauza  are capacitatea de a distribui uniform greutatea corpului indiferent de cat de mare sau mica este aceasta.
Sistemul suplimentar bazei de sustinere Cell -Aire vine sa contureze fermitatea oferita de SILVERTECH prin crearea unui plan de odihna  extrem de fiabil ridicand nivelul de sustinere al coloanei vertebrale.In plus  cu sistemul de sustinere perimetrala antiscufundare  TopEdge—prezent in toata gama OrthoSleep, cu orificii multiple de aerisire asigura o sustinere speciala pe marginile saltelei transformand-o intr-un produs extrem de fiabil indeformabil, in timp.
Combinatia inovativa intre in si bumbac 100% naturale utilizate intr-un covor netesut asigura un plus de confort si o extrema capacitate de absorbtie  si  dispersare a transpiratiei . De asemenea atat inul cat si bumbacul sunt recunoscute pentru gradul ridicat de conductibilitate termica si astfel impreuna asigura un inalt nivel  de confort,  respirare si racoare, in special pentru noptile toride de vara sau pentru cei  a caror corp tinde sa se incalzeasca si sa transpire foarte usor si iarna.
Iar pentru  ca vara sau iarna sa fie cat mai confortabila tesatura de acoperire este tridimensionala cu tratament specific pentru imbunatatirea reglarii perspiratiei pe parcursul somnului –Passerelle– o tehnologie care suplimenteaza cu o senzatie specifica de ambient racoros si sanatos.

Detalii ale produsului
FLG-1898
Recenzii

Menu

Setari

Cod QR

Creaza un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Inregistreaza-te