Cumparand online, cumperi rapid si sigur. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi cativa pasi simpli:

Cauta/alege produsul dorit

Poti cauta un produs direct in campul de cautare,

 sau poti pur si simplu sa il alegi din lista de categorii existente in menu-ul present in partea superioara a site-ului 

Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “ADAUGA IN COS.

 Poti adauga in cos cat de multe produse doresti, din categorii diferite.

Verifica comanda

Dupa adaugarea fiecarui produs, esti intrebat daca vrei sa vizualizezi cosul de cumparaturi sau daca doresti sa mai cumperi produse.

In cosul de cumparaturi poti sa revizuiesti lista produselor selectate pentru cumparare, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.

Detalii de facturare si livrare comanda

Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi detaliile de facturare, modalitatile de plata (Card Online, Rate) si modalitatea de livrare (Livrare la domiciliu).

Se poate comanda ca si oaspete sau ca si client inregistrat.

Ridicarea bunurilor din Showroom se face daca bunurile nu depasesc 60cm latime, 60cm adancime si 130cm inaltime si nu cantaresc mai mult de 30kg

Pentru o informare complete te rugam sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuta “Sunt de accord cu Termenii si Conditiile FLAGSTONE – smart products” inainte de a trimite comanda.

Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “TRANSMIT COMANDA”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

Ai mai cumparat pana acum de la noi, sau este prima data?

a. Daca esti client nou, atunci trebuie sa completezi doar datele din formular si sa apesi butonul de “Transmit comanda”.

b. Daca esti deja client, introdu email-ul si parola in formular si ti se vor incarca toate datele pe care le-ai folosit la ultima comanda. Daca doresti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apesi “Transmit comanda”.

Salvarea datelor

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior.

Menu

Setari

Cod QR

Creaza un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Inregistreaza-te